Der opdateringer til din rejseaktivitet vedr. Covid-19 - Læs mere her

Tyskland

Tyskland er Danmarks nærmeste nabo mod syd og er vores vigtigste handelspartner midt i det euopäiske fællesskab. Som rejseland byder forbundsrepublikken alt fra trendy metropoler som Berlin, Hamborg, Frankfurt og München for kun at nævne nogle af de største, til de små hyggelige landsbyer i bjerglandskaber, ved havet, ved floder. Der venter romantiske vingårde og et væld af kulturelle som kulinariske oplevelser som bestemt ikke stopper ved en god Bratwurst og en dans i Lederhosen. Tyskland er så meget mere og vi synes, at vi vil fremhæve at Tyskland har sat høje mål, omkring at være handicapvenlig og barrierefri i det offentlige rum i hele landet. (op til 96 %)

Læs mere om Tyskland

Lige meget i hvilke område du rejser i Tyskland vil du kunne opleve dens spændende historie med gribende og sørgelige historier fra før og 2.verdenskrig, men også helt tilbage til romertiden.  Tyskland grænser mod mange lande og byder på et hav af muligheder. Du behøver ikke at rejse længere faktisk.

Rejsen gennem Tysklands fører dig til sine mange storbyer, som bl.a. Berlin, Hamborg, München m.m, som byder på alt fra historie, masser af liv, shopping og hyggelige gårdhaver og restauranter. Vi tilbyder busrejser i tilgængelig bus og kør-selv-ferier.

Se kirker og gamle bygninger, som er genopbygget efter krigen og muséer, som fortæller fascinerende og gribende historier fra flere hundrede år tilbage. Besøg imponerende koncerthuse og teatre med storslåede koncerter, musicals, shows. For børn findes der mange gode forlystelseparker, spændende zoologiske haver og muséer, som er til både børn og barnlige sjæle. 

Tysklands smukke natur, som kan overraske enhver, fra vinmarker og vingårde, storslåede slotte, og borge med huse som er flere hundrede år gamle, hyggelige gader med gamle bindingsværkshuse, som byder på god lokal øl og solide måltider for enhver.

Her kan du blive fortryllet på alle årstider i disse fascinerende byer, holde aktiv ferie i naturen eller blot afslapning. Kombiner storbyer med spændende landskaber der ligger i nærheden og oplev at sejle på floder eller gå tur i en skov på en speciel sti, som fører der i trætophøjde, hvor du uden problemer kan komme selv med kørestolen. Vi hjælper gerne med at planlægge din næste tur sammen med venner og familie.

Julemarkeder og julestemning, er noget af det Tyskland er meget kendt for. Er man ikke i julehumør, så kan man næsten ikke undgå at komme det. Der er pyntet op til julehygge med boder, der byder på Glühwein, julebag, vafler, brændte mandler og farverig juleslik, sammen med kunsthåndværk, værdifuldt julepynt, hjemmestrikkede sokker, vanter og huer samt trøjer og meget mere. Alt imedens spiller det lokale orkester op med kendte julesange og danner ramme om det vi forbinder med ægte julestemning.

Tyskland er et besøg værd, som du ikke må være foruden. Talrige Muligheder og oplevelser for alle.

Vores hoteller i Tyskland

Alle Hamborg Bayern Berlin Oberstdorf

Hamborg

Bayern

Bayern ligger i Sydtyskland og er en af Tysklands største og rigeste delstater. Her tilbyder vi rejser til spændende byer og bjergområder, som emmer af god stemning og inviterer til både hyggelig samvær og spændende aktiviteter. Hovedstaden er München, som danner den sydtyske metropol tæt ved Alperne.

Folk fra Bayern er stolte af deres traditioner og er gode til at bevare dem på alle måder.  De går op i kvalitet og sætter barren højt i BMW landet.

Besøg de mange spændende musseer i byerne og kom til både øl- og musikfestivaler. Nürnberg med sin interessante historie og flotte gamle bykerne eller hele Allgäu område, hvor vi blandt andet planlægger pakketure til med wellness, dræsinecykling og ”Rolliture” i den smukke natur omkring. Vi besøger nærliggende slotte og lader os forkæle af den lokale køkkenchef.

Berlin

Tysklands hovedstad har alt hvad en moderne metropole indeholder. Masser af spændende historie, mange vil gerne udforske den, fordi byen har været delt under DDR regime, som kan f.eks. ses på DDR musseet.

Man kan kun svært nå det hele på et besøg. Fra den ene ende af byen til den anden er der ca. 50 km. Så Berlin er selvsagt altid en rejse værd, hvor hver gang vil byde på nye steder og kvarterer du kan besøge. De mange musseer, kirker og historiske bygninger som Brandenburger Tor og Rigsdagsbygningen hvor den tyske regering (Bundestag) sidder er bare nogle af de absolute must-sees. 

Spis en ægte kebab i det tyrkiske og meget hippe kvarter Kreutzberg eller smag en Berliner Weisse på en lokal ølbar ved Kurfürstendamm, som er den berømte shoppinggade i det gamle Vest. Gå på eksklusiv shoppingtur i KDW (Kaufhaus des Westens) og drik bobler på øverste etage –eller besøg lokale loppemarkeder, lav din egen Ritter Sport chokolade på Ritter Sport museum.

Se Berlin fra vandsiden idet der er nogle dejlige udflugtsskibe som er tilgængelige og hvor man i ro og mag kan få en tur på Havel og nyde roen væk fra det hektiske byliv. Det dejlige ved Berlin som storby er, at den har enormt mange grønne områder og har både vand og skov som man kan søge hen til. Berliner  Zoo og Tiergarten  er kendt for dens parklignende have som ligger i centrum af byen. Berlin er kontrasternes by og har altid haft en særlig status i Tyskland. 

Hvis du har planlagt nogle flere dage – forbind det evt. med en tur til Potsdam for at besøge det berømte barokslot Sans-Souci.

Oberstdorf

Den autentiske og traditonsrige Alpeby ligger som det sydligste sted og er samtidigt en af de højest
liggende byer i Tyskland der grænser direkte til Østrig. Den ligger i Allgäu området og er kendt for sine gode
skiområder og vandremuligheder. Byen oser af god stemning og lækker gastronomi.

Ta´ f.eks. op i bjergene med Nebelhornbahn, som er en gondol og nyd den fantastiske udsigt og træk vejret
i den rene alpeluft. Dette er også muligt i kørestol og giver en uforglemmelig oplevelse især for os
”Flatlandstyrolere”. Det kalder Sydtysker kærligt dem, der bor i flade landskaber uden høje bjerge, men
som elsker at komme som turist i Alperne.

Hamborg -Cityhotel 4*

Hotellet byder på en over 100-årig historie. Udsmykningen er kombineret med nyt og gammelt design og sammensat på en helt fantastisk måde. Det skal opleves. Restauranten er oplevelse i særklasse. Du føler...

Se her

Hamborg- Hotel 4*

Storbys ferie i Hamborg fyldt med hyggelige julemarkeder og masser af julestemning.

Bo på dette lækre hotel tæt ved centrum og shopping i Hamborg. Du støder på temaet vand, kombineret med en smuk udsmykning af træ i første del af hotellet, som giver en hyggelig stemning. På hotellets t...

Se her

Bayern – Hotel 3*

Elsker du de små hyggelige byer, som du finder masser af rundt omkring i  Tyskland?  Så er dette hotel i Gunzenhausen en oplevelse du ikke må misse. Her finder du et hyggeligt hotel med en dejlig stemning...

Se her

Berlin – Hotel NG 4*

Tag til Berlin, byen som tilbyder næsten alt, fra underholdning, Kultur, en unik verdens historie, nydet med wellness, på Restauranter, caféer langs kanalerne i de små gader og bo på det hyggelige hotel NG tæt på alle seværdighederne.

Et rummeligt og behageligt hotel, velegnet til båd...

Se her

Berlin – Hotel star 4*

Entertainment Hotel –BERLIN**** – En verden for sig

Når du træder ind i lobbyen på Hotellet, bliver du mødt af en kombination af ro og hygge. En stor lys hall overdækket af glastag. Middelhavet atmosfære med det farverige springvand, designet af Gilbert Portanier, en elev af Picasso, e...

Se her

Berlin- Potsdamer Platz- Hotel 4*

Når du træder ind i lobbyen, finder du et skandinaviske design, med en oplevelse af sprød vinter atmosfære med farver og former, der minder om nordiske fjelde. Tag elevatoren. Her du vil høre en stille kvidren af fugle og stemningen af sommer, til restauranten, konference sale med sine generøse f...

Se her

Oberstdorf – Hotel 4*

Rejs til i det sydlige Tyskland og bo på et dejligt, hyggeligt tyrolerhotel tæt på Østrig. Hotellet ligger med en smuk og helt vidunderlig udsigt til Oberstdorf bjerge. Her kan du få en ferie i sneen på ski i bjergene eller en sommerferie i de smukkeste omgivelser.

Fer...

Se her
Få et tilbud - klik her