Der opdateringer til din rejseaktivitet vedr. Covid-19 - Læs mere her

Berlin - Berlin – Hotel star 4*

Faciliteter for særlige behov - klik her
Få et tilbud - klik her

Entertainment Hotel –BERLIN**** – En verden for sig

Når du træder ind i lobbyen på Hotellet, bliver du mødt af en kombination af ro og hygge. En stor lys hall overdækket af glastag. Middelhavet atmosfære med det farverige springvand, designet af Gilbert Portanier, en elev af Picasso, er omgivet af terrasser og broer gør denne plazza et ideelt mødested. Du kan slappe af med en latte ,vin eller øl, mens du lytter til levende musik.

Hotellet tilbyder den bedste Las Vegas underholdning, 365 aftener om året med bla. Elton John, Amy Winehouse, Robbie Williams, Cher, Tina Turner, Elvis, ABBA og mange flere. Verdens bedste look a like, som skaber den perfekte illusion og som en hyldest til de største musik legender, i Berlin mest succesfulde kult show, “Stars in Concert”.

Få en kulinarisk oplevelse i en af de 5 restauranter, tre barer og en sommerhave med sin egen mole, som ligger til lige udenfor hotellet.

Tag offentlig transport kun 150 mtr fra hotellet, ind til Shopping, kultur og café-og natteliv.

Alle værelser er moderne indrettet i tidsløst design, lyse naturlige toner og udstyret med telefon, tv, radio, internet og aircondition. Det ideelle udgangspunkt for Berlins konventionen, fest og rejsende.

Der tilbydes suiter og værelser i forskellige størrelser, tilgængelige til familie, individuelle folk med gangbesvær. Den 250 kvm præsident suite strækker sig over hele 17. etage.

Find rejseinspiration her - Skræddersyet for alle