Her findes opdateringer til din rejseaktivitet vedr. Covid-19 - Læs mere her

Portugal

Portugal samt dens øgrupper Madeira og Azorerne danner med sin beliggenhed ved Atlanterhavet det vestligste punkt i Europa og har som lillebror til Spanien med sine godt 10mio indbyggere sin helt egen unikke historie, sprog og kultur på den iberiske halvø. Her kan du nyde Atlanterhavets sus og brus mod de stejle klipper og beundre de unikke stenformationer især sydpå ved Algarvekysten. 

Der findes ca. 200 tilgængelige strande i Portugal og vi kan kun bekræfte, at det er ganske fantastisk at komme ud og mærke Altanterhavets friske pust og nyde de flotte udsigter. Der er utrolig fine sandstrande og vandet er yderst klart. Det er mildt året rundt ved Algarvekysten, varmest i juli og august. Hvorimod Madeira og Azorene har et subtropisk klima året rundt.

 

Læs mere om Portugal

Portugisere er kendt som et venligt, imødekommende og mild folkefærd. Det ligger i Portugals historie og DNA at have en nysgerrighed på, hvad der måtte ligge ude bag ved horisonten. Portugiserne har historisk en storhedsepoke i at kortlægge og opdage verdenen og komme hjem med både viden og skatte. Det vil man bl.a. kunne se illustreret i de smukke kakler og fliser som kaldes azulejos, som mange bygninger i Portugal er udsmykket med. En fantastisk kunstart som oprinder i den orientalske kultur, hvilket har haft stor indflydelse og som man møder overalt i et utal af farver og mønstre. 

Kulinarisk har Portugals køkken mange velsmagende retter at byde på. Smag på alt godt fra havet og især de kendte frisk grillede sardiner med masser af olivenolie og havsalt på, eller en gryderet med røgede portugisiske pølser og chorizos, friske grøntsager og krydderurter, indbagte torskedeller og et utal af søde kager med creme eller desserter som f.eks. en risbudding med kanel og citron som alt sammen inviterer til hyggelig samvær med andre. Selvfølgelig skal du dertil smage en god portvin eller en anden god lokal vin, som de mange gode restauranter og barer byder på. 

Grundet det bakkede landskab i både byer og på landet, anbefaler vi at enten medbringe eller bestille hjælpemotor, hjælpehjul eller lignende. Og det tilrådes også at have en hjælper eller assistent med. Metroen i Lissabon er tilgængelig og der findes også et moderne sporvogn der har adgang til kørestolbrugere. Ved Algarven er der flest tilgængelige steder som kan give en dejlig ferie for alle. 

Vi glæder os til at skræddersy netop din næste rejse til Portugal, hvor du evt. kan kombinere et ophold i smukke Lissabon med et ophold ved Algarve kysten. Vi har også mulighed til at arrangere ture til øen Madeira eller Azorerne. 

Hoteller - Portugal

Alle Algarve Sintra

Algarve

Algarvekysten har med dens helt unikke stenformationer dannet helt specielle grotter og monumentale klipper ved Atlanterhavets kyst i syden af ​​Portugal.

Her kommer tusinder af turister hvert år for at nyde det dejlige klima og gode vejr. Vand-og Strandkvaliteten er helt i top og er en oplevelse i sig selv. Der er rig mulighed for at dyrke vandsport og nyde strandlivet i fulde træk. Er du til Golf – så har vi et godt tilbud i en skøn resortophold lige ved siden af ​​greenen.

Vi har fundet nogle dejlige tilgængelige steder, som vi kan tilbyde at kørestolsbrugere kan få en rigtig god ferie på den populære feriedestination. Vi har hotelresorts, hvor der kan slappes af i dejlige poolområder og hvor du også vil have dit eget tilgængelige bungalow med egen altan/balkon/terasse.

Sintra

Rejs til den smukke bjergby, Sintra i Portugal, kun 32 minutter fra Lissabon.

For foden af bjergæden finder du denne smukke by. Et unikt verdens arvssted kendt for sin unikke karakter, også kaldet kulturlandskabet, for sin smukke frodige natur, som er en del af naturparken Sintra-Cascais og historiske bygninger mellem bjergene og byen. 

I udkanten af byen, Odrinhas, finder du det arkæologiske museum, som fortæller om den vandring og bosættelse af mennesker som har passeret den iberiske halvø. 

Efter sigende,skulle Dom Afenso Henririques, den første konge af portugal i 1200 tallet bo i det mauriske slot, hvorpå hans efterfølgere skule have bygget deres ferie residens. - Meget værdsat af både forfattere, digtere og andre adelige, derfor har Sintra en væld af hytter og herregårde med deres romantiske, eksotiske og smukke haver, som tilbydes som feriesteder som skulle være noget særligt i Sintra.

I nærheden af Sintra finder du strandene das Macas, Praira Grande og Cobo da Roca, som ligger på det vestligste punkt på det europæiste fastland, ved den maleriske landsby Azenhas do mar.

Sintra er bestemt et besøg værd som fortryller dig og tager dig med på en spændende historie i nogen af de smukkeste områder du kan finde.

Alarve - Vilamora - Seaweiw Hotel 4*

Alarve - Vilamora - Seaweiw Hotel 4*

Rejs til skønne Portugal i Algarve området i Vilamoura, kun få meter fra stranden og tæt på Marinaen og butikker og golfbaner i regionen Victoria, Old Course, Laguna m.v.

Bo på dette dejlige hotel i et af de mest eftertragtede områder, med direkte udsigt til en af de eftertragtede strande ...

Se her
Sintra - Wellness Hotel 5*

Sintra - Wellness Hotel 5*

Ferie i skønne Portugal og bo i et smukt, naturskønt område, Várzea de Sintra med den betalende udsigt mod Pena-paladset og tæt på Sintra Centrum, Praia da Adraga, Azenhas do Mar, Strandene i Praia Grande og tæt på Cape Roca og meget mere .

Et resort som er omgivet af masser af natur i rol...

Se her
Få et tilbud - klik her