Der opdateringer til din rejseaktivitet vedr. Covid-19 - Læs mere her

Danmark

Danmark – Nordens mindste skandinaviske land med 5.8 millioner indbyggere –som er en perle mellem Østersøen, Kattegat, Skagerrak og Vesterhavet med dens mange tusinder km kystlinje og mange øer – ofte beskrevet som H.C.Andersens eventyrland - et kongerige med stolte traditioner og historie.

Besøg vores smukke land med alle dens seværdigheder, der findes et hav af museer, slotte og parker som dokumenterer og fortæller hvad der gør og har gjort det til noget ganske særligt helt tilbage fra vikingetiden af.  Danskere gør meget ud af at skabe en afslappet og hjemmelig atmosfære.

Du kan med fordel leje tilgængelige overnatningsmuligheder i hele landet. I de større byer bydes du velkommen af det hippe hotel-miljø som står ikke tilbage i komfort og finesse med masser af gode restauranter og kulturel underholdning. På landet finder du hyggelige krobeværtninger, badehoteller og feriecentrer ved flotte havne- og strandmiljøer med gedigen eller maritim ambiente.

 

Læs mere om Danmark

Vi kan tilbyde ophold og ture i Danmark til spændende byer som f.eks. København og Århus, der bl.a. er toneangivende indenfor mode, design, arkitektur og kunst, smukke søer og skovområder med muligheder for aktive naturoplevelser på Fyn og i Jylland, flotte badestrande, hvor der mange steder hejses det blå flag for særlig gode badeforhold, Vesterhavets kyst med sin forblæste råhed og de episke udsigter fra høje skrænter og klitlandskaber, oplev de smukkeste solnedgange i vest og dans til solopgangen i øst, nationalparker på Thy med  hede-landskaber der prydes af lyng og bærbuske, skovstier som fører dig ad pilgrimsveje eller en sejlads på fjorde og søer. Nyd de lyse nætter om sommeren og det særlige lys især i Nordjylland, som har altid inspireret til at komme på ferie eller finde roen i naturen.

Vi kender Danmark og dens ynde på alle årstider – og er gerne din lokale vejleder når det kommer til tilgængelige rejser indenfor landets grænser, som skal give dig en tryg, god og afslappet ferie, hvor du kan opleve lige det du har interesse for og lader dig yderlige inspirere af. Prøv f.eks. vores cykelture med håndcykler eller en sejlads i tilgængelig turbåd på Silkeborg søerne for kun at nævne nogle eksempler. Afstandene er ikke så store, hvilket giver mange muligheder og sørger for at du kommer hjem med en buket af mange indtryk og måske lysten til at vende tilbage til bestemte steder, som du sikkert vil forelske dig i undervejs eller gerne vil have til gode. Vi skræddersyer lige det ophold du ønsker og giver dig gode råd med på vejen.

Vores hoteller i Danmark

Alle København Silkeborg Skagen Århus

København

Danmarks hovedstad med sine 1,4 mio indbyggere er byen der aldrig sover. Her kan du opleve det pulserende byliv i de gamle stræder og gader i indre København med caféliv og gademusik, du kan med fordel besøge inderhavnen ad tilgængelige stier og besøge den lille havfrue eller streetfood markeder, Nyhavn, Københavns Opera, Skuespilhuset eller Dansk Arkitekturcenter i BLOX, ta’ en tur i Zoologisk have på Frederiksberg, nyd en picnic i Kongens Have med udsigt til Rosenborg Slot og spis en kæmpe is i Nyhavn, hvor der selvfølgelig også er rige muligheder for at drikke en kølig øl, nyde en Apérol på det nyrenoverede og genetablerede Kongens Nytorv med udsigt til Det Kongelige teater, hotel d’Angleterre og Magasin du Nord. Lige der er det en fordel at tage turen under jorden i metroen som forbinder byens hjørner på en effektiv og meget tilgængelig måde. Sådan kan du f.eks. komme direkte op ved Marmorkirken og ta’ over til Amalienborg og se vagtafløsning kl. 12.

Eller ta’ en tur langs strøget som går som en nerve igennem centrum med de mange forretninger helt til Rådhuspladsen og slut din dag evt. i Tivoli, den ældste forlystelsespark i verden og som i weekender lukker haven med et fyrværkeri. Masser af planter og blomster kan du beundre i Botanisk have eller ta’ en stille pause i H.C. Ørstedsparken eller i Bibliothekshaven mellem Christiansborg og det kongelige Bibliothek.

Hvis du har lidt mere tid – ta’ da en tur til Klampenborg lidt nord fra København, hvor der findes tilgængelige strande ved Bellevue som grænser til den smukke Dyrhave, som byder ind til mange ture i de flotte skove med de ældgamle træer. Eller besøg Karen Blixen musseet i Rungsted og kunstmuseet Louisiana i Humlebæk, som ligger på kystvejen mod Helsingør. Samtlige museer og kirker i indre København er selvfølgeligt tilgængelige og på alle årstider et besøg værd. 

Silkeborg

Silkeborg… Et af Danmarks smukkeste byer, beliggende I midtjylland. Her finder du smuk og unik natur inde midt I centrum. Silkeborg er i sommeren 2013 blevet kåret til Danmarks mest populære rejsemål – udenfor København. Det er kunderne selv som har stemt Silkeborg ind på en 2. plads. Dette er bl.a. grundet de storartede naturoplevelser, enestående museer og et levende shopping- og kulturliv.

Danmarks Ferie Paradis”. Området tilbyder et stort udvalg af ferieaktiviteter som f.eks. kano og fisketur på de smukke Silkeborgsøer, en sejltur på Danmarks ældste hjuldamper “Hjejlen” eller et besøg på Silkeborg Museum, der opbevarer den 2400 år gamle Tollundmand. Hvis du er til kunst, så huser Silkeborg Kunstmuseum den berømte kunstner Asger Jorns samling, og Galerie Moderne er et af de største kunstgallerier i Norden. Alt dette og meget mere kan du opleve, når du besøger Silkeborg

Skagen

Skagen er den nordligste by og en af de populæreste rejsemål i Danmark, fordi området og byen er kendt for dens helt unikke beliggenhed ved spidsen af Nordjylland.

Besøg byen med de hyggelige gule huse og dens kendte fiskerestauranter, kør ind i klitlandskabet og mærk suset af de 2 hav Skagerrak og Kattegat, der mødes ved Grenen. I nærheden ligger den tilsandede kirke og en af Europas største vandreklit Råbjerg Mile. Som kørestolbruger kan sand og klitter være en udfordring – men flere steder er der blevet skabt stier og udsigtsplatforme som gør det muligt at nyde det fantastiske landskab og byen med de mange cafeer, butikker, musikarrangementer og den dejlige stemning i havneområdet.

Du kan træffe mange kendisser i byen, som oftest besøger stedet om sommeren. Hvis du er en ”earlybird”, så kan du nyde solopgang i stilhed på dit eget valgte sted eller se solen gå ned ved solnedgangspladsen, hvor mange turister strømmer til for at klappe efter solens nedgang – en hyggelig tradition inden man tager hjem til aftenkaffen eller i byen. Fornem det særlige lys, som denne nordjyske oase kendetegnes ved og som har inspireret mange kunstnere.

Udover det betagende ved lyset, skal du ikke mindst gå glip af Skagensmalernes Museum og se de verdenskendte værker, som netop er skabt her ude og har fastholdt en enkel livsstil og en fredfyldt stemning i deres billeder. Du kan nøjes med at tage dine egne billeder med mobilen og vil derved tage dine helt egne indtryk med hjem.

Århus

Den anden største by i Danmark og Jyllands metropole er et stort tiltrækningsplaster for folk i alle aldre.

Her vil du kunne opleve et spækket kulturelt tilbud som dækker alles forskellige interesser. Kunstmuseet Aros med sin fine regnbuefarvede skywalk, Musikhuset, Den Jyske Opera, Moesgaard Musseet. Se byen fra oven på rooftop på Salling varehuset, snus til kunsthåndværk på Godsbanen som er et populært sted for mange unge mennesker med skaterbaner og en masse aktiviteter.

Find roen i Marselisborg området med mindepark, dyrhaven og ved Varna Strand på den uendelige bro eller besøg Marselisborg slotshave, hvor man kan gå en tur i Dronning Margrethes private have.

I indre by ligger anlægget omkring botanisk have og den gamle by som danner en oase til at slappe af på, især om sommeren.

Tivoli Friheden er altid en god oplevelse for børnefamilier som byder på mange forlystelser. Ikke mindst findes der flere legelande, trampolinhal, steder hvor man kan spille spil og legepladser der byder på masser af aktiviteter for børn.

I selve centrum og ældste bydel er det hyggeligt at se på de mange butikker, nyde en måltid og noget at drikke i de mange cafeer og restauranter langs åen, gågaderne og de hyggelige torve.

Århus er en moderne by, hvor historiske bygninger, grønne områder og spændende prisvindende ny arkitektur danner bybilledet. Det er muligt at komme rundt i centrum og det nye havnekvarter ad flade veje i gå – og mindre køreafstand.

Der er mange studerende i byen, som altid giver meget liv og spændende projekter som man kan tage del i eller snuse til. Århusianer er kendt som meget imødekommende og ”openmindet”.

Busserne og letbanen er fint tilgængelige og gør at man også kommer fint rundt uden at skulle bruge bilen til sine udflugter rundt i byen.

Vi har nogle dejlige lækre hoteller som alle har tilgængelige værelser og som er tæt på byens attraktioner.

København – CityHotel 4*

København – CityHotel 4*

Bo midt i hjertet af København omgivet af hyggelige restauranter, caféer og masser af shopping muligheder i butikkerne på strøget og i de små hyggelige gader. Kun kort afstand fra Christianshavn, Christiansborg, den Sorte Diamant, Kongens Have, kunst og masser af kultur. Her finder du et hyggelig...

Se her
København – KbHotel 4*

København – KbHotel 4*

Bo på et af Københavns mest eksklusive hoteller. Nyd den unikke og fantastiske udsigt udover København og søerne fra dit hotelværelse.

Et dejligt hotel med fokus på luksus, kun få minutter fra strøget, lige ved søerne. Restaurant med en hyggelig stemning og et godt kø...

Se her
Silkeborg – Hotel4*

Silkeborg – Hotel4*

Hotellet ligger i smukke naturomgivelser lige ned til Gudenåen og byder på en førsteklasses udsigt til blandt andet Hjejlen og forbipasserende kanoer og kajakker, samt et meget hyggeligt caféliv, en by fu...

Se her
Skagen – Camping

Skagen – Camping

Tag på camping i Skagen og bo på én af de hyggeligste campingpladser, tæt på Grenen, hvor de to have mødes. Campingpladsen ligger tæt på Skagen havn, som oser af god stemning. Mellem de små boder finder d...

Se her

Skagen – Hotel 4*

Bliv forelsket i Skagens smukke og rå natur. De gule huse og deres røde tage kendertegner Skagen. Bo på toppen af Danmark, lige hvor de to have mødes på Grenen. Nyd de smukke sandstrande. Se den tilsanded...

Se her
Få et tilbud - klik her
Leveret af
Du bestemmer over dine data

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder:

  1. Funktionalitet
  2. Statistik
  3. Marketing

Ved at trykke på 'OK' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage på vores datapolitik side.

Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at trykke på linket herunder.

Om cookies

Nødvendige
Statistiske
Afvis alle
Opdater samtykke