Her findes opdateringer til din rejseaktivitet vedr. Covid-19 - Læs mere her

Sverige

Danmarks brofaste skandinaviske nabo, Sverige kendetegnes for dens utal af naturskønne områder, hvor hver især
har sit eget præg og tilsammen danner et hav af muligheder for naturelskere.
Sverige har det hele – spændende storbyer som Stockholm, Malmø og Gøteborg, masser af søer, skove, vandfald og skærgårde, for ikke at glemme det smukke naturområde i Dalanar. Omkranset af Østersøen i Øst og Kattegat i Vest, som grænseland til Norge, Finland og Danmark er Sverige uden tvivl det mest centrale i Norden af ​​alle tre kongerige.

Læs mere om Sverige

I Sverige er man ligesom de andre skandinaviske lande også meget opmærksom på at skabe gode forhold for folk med et handicap og sørger for tilgængelighed for alle.

Jo mere nordpå man kommer jo snesikrere vintre vil man opleve. Sydpå er der fladt og her findes meget landbrug, som danner kornkammer for hele landet. Kun 50 km nordfra Helsingør vil man opleve det mere bakkede landskab med de mange skovområder. Hvert lån har sin charme og særheder med hver deres egen historie selvfølgeligt. Overalt ses de hyggelige træhuse og man føler sig hensat til at være virkelig langt væk hjemmefra, når først man kører ad lange landeveje og motorveje som forbinder landets hjørner.

Naturskønne Sverige med sine godt 10.3 Mio indbyggere og 407.000km2 tåler mange besøg. Vi har valgt at koncentrere os om et enkelt område. 

Hoteller - Sverige

Resort

Resort

Her i Dalarna på dette hyggelige resort, er der masser af muligheder, for en ferie med vennerne og familien med masser af oplevelser i det fri og bo i trygge og hyggelige omgivelser.  Resortet er belligende i Dala-Järna og byder på omgivelser midt i naturen og tæt ved vandet og kort køretur til D...

Se her
Få et tilbud - klik her