Der opdateringer til din rejseaktivitet vedr. Covid-19 - Læs mere her

Spanien

Spanien har det hele.

Oplev storbyens puls i Barcelona, hvor kunst, kultur og historiske monumenter smelter sammen med et imonerende byliv. Især er en tur op og ned af den berømte gade Ramblen en oplevelse i særklasse.

Mallorca, Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote og Fuerteventura er de solrige og turistvenlige øer, hvor hele familien kan være med og slappe af i solen ved poolen eller på stranden.

Vores hoteller i Spanien

Alle Barcelona Fuerteventura Gran Canaria Lanzarote Mallorca Tenerife

Barcelona

Barcelona – Alene byens navn får os til at tænke på gastronomisk forkælelse og spændende arkitektur præget af Antonio Gaudi. Spaniens anden største by, byder på et kæmpe udbud af kunst og kultur med et mix af gammelt og nyt, dejlige strande med tilgængelige strandpromenader og masser af butikker. Du kan shoppe amok på Ramblaen fyldt med markeder eller i området ved Gran Teatre del Liceu.

Når du trænger til en pause, er der masser af hyggelige restauranter og caféer, der serverer alt fra friskpresset appelsinjuice til café con leche (kaffe med mælk) og tapas. Vi anbefaler, at du tager på Picasso museet eller til La Sagrada Familia, som er et unikt bygningsværk, der tager pusten fra de fleste. Detaljegraden er så enorm, at det tager 250 år at bygge. De forventer at være færdige om 100 år.

Hoteller
Barcelona er kendt for at være et af de mest tilgængelige rejsemål og det er vores hoteller også. Vi har et stort udvalg af dejlige hoteller i flere dele af Barcelona. Hotellerne ligger tæt ved centrum og kort gå afstand væk, i mere rolige omgivelser og tæt på strand og vand.

Hotellerne er tilgængelige for alle efter behov, med rummelige værelser og lejligheder, tilgængelige badeværelser med roll-in shower og greb ved toiletter, samt nogen af hotellerne byder på afslapning på toppen af hotellet ved poolen, med udsigt over byen. Her vil der typisk være lift til poolen. Der tilbydes flere faciliteter for store som små og ture tilbydes. Morgenbuffet og 1/2 pension kan varierer efter hotel og ønske.

Fuerteventura

Fuerteventura er kendt for sine unikke og fasinerende natur områder. Den Canariske Ø har en gennemsnits temperatur på 23-25 grader. Her finder du bla. 150 km sandstrande, moser, klitter og Vulkaner.

Her er det rig mulighed for bla. forskellige former for vandsport, fiskeri, bådture, hval safari, snorkling og dykning.

Tag på oplevelse og oplev Vulkan øen og den facinerende natur til fods, på cykel lej en bil eller tag med bus. Oplev øen og besøg bla. Tuinje, dens region, fiske lejre og se arkitektur af ler og kalk. Se Esmeralda det gådefulde bjerg med hundredevis af veje.

Oplev bla. Oasis park som huserer mere end 3.000 dyr. Betancurias gader og historiske og kunstneriske facader af kalk. Centre, fyrtårne eller muserumer Øen byder på.

Gran Canaria

Gran Canaria er en ø i øgruppen og er beliggende 210 km vest for den sydlige marokkanske kyst i Atlanterhavet. De cirka cirkulære vulkanske ø beliggende mellem sine store naboøerne. Øen har en diameter på omkring 45 kilometer og et areal på 1,560.10 kvadratkilometer. Den samlede længde af kysten af ​​Gran Canaria er 236 km. Den højeste elevation i centrum af øen er 1949 meter højt, udslukte vulkan Pico de las Nieves. Landmark Gran Canaria er den 1813 meter høje Roque Nublo.

På grund af de klimatiske og geografiske mangfoldighed, dens mangfoldige flora og fauna på Gran Canaria beskrevet som en “miniature kontinent”. Øen har 14 mikroklimaer. Fra bjergene i det indre af øen, mange tørre dale Barrancos, til kysten. På de sjældne regnskyl, som derefter kan være ganske produktiv, at disse udfylder Barrancos delvis rasende torrents. I befolkede områder, var de ådale derfor kraftigt udvidet og styrket.

Turisme
Med omkring 800.000 indbyggere, hvoraf cirka 378.000 bor i hovedstaden, er Las Palmas, Gran Canaria den mest befolkede ø i øgruppen. Hvert år omkring 2,2 millioner mennesker Gran Canaria, især turistcentre i den sydlige del af øen med de steder, Maspalomas, Maspalomas og San Agustín. Især i Central-og Nordeuropa, Gran Canaria er en populær destination, især for dem, der foretrækker den milde vinterklima kanariefugl. Men selv i sommermånederne, er klimaet på øen meste tempereret. Det er Golfstrømmen. På grund af den næsten året rundt afgørelse dagtimerne temperaturer fra 18 til 26 grader, De Kanariske Øer kaldes også øer af evigt forår.

 

Resorts
Øen er meget veludviklet for turismen. Især den sydlige del af øen, de turistdestinationer. I modsætning hertil er den nordlige stadig besat langt mindre touristy.

Blandt de mest berømte steder er San Agustín – Maspalomas – Maspalomas – Puerto Rico – Mogan – Puerto de Mogan – Santa Lucía de Tirajana – Meloneras

Seværdigheder:
* Den maleriske fiskerlandsby Puerto de Mogan, også kaldet Venedig i Syd

* De klitter i Maspalomas

* Palmitos Park – Paradiesischer palmer og Animal Park

* Den forlystelsespark “Aqualand”, en stor swimmingpool kompleks med masser af dias

* Drikkevandet i dæmningen Barranco over Maspalomas i baglandet

* Den “Tejeda”, en udkigspost på topmødet med henblik på at “Pico del Teide”

* Pinnacle Dedo de Dios (Guds finger) i Puerto de las Nieves (en del af rock blev revet ned den 28. november 2005 af tropisk storm Delta, er restaurering planlagt)

* Cenebio de Valeron, over 290 huler, der er blevet hugget af de indfødte i tuf

* Botaniskhave Jardin Botanico Canario i Tafira Alta

* Cactus Park Cactualdea på San Nicolas de Tolentino (West Coast), en af ​​de største kaktus

haver i Europa.

* Den 80 meter høje monolit Roque Nublo

* Lokalisering Teror med typisk kanarisk arkitektur

* Caves Artenara

* Byen Las Palmas med dens historiske gamle bydel og havnen område og en kørestol tilgængelige boardwalk

* De steder “San Bartolemé” og “Fataga” indvand (malerisk)

Lanzarote

Da naturkatastrofe i det 18. Århundrede  kom til Lanzarote i alvorlige vulkanudbrud. Den 1 September dannet over en afstand på 18 kilometer, 32 nye vulkaner. Samlet varighed af 2053 dage og sluttede i 1736. Ved udgangen af ​​lavaen havde begravet omkring en fjerdedel af øens jord indbyrdes blandt de mest frugtbare jorde på øen og flere landsbyer og gårde. I stedet på dette tidspunkt opstod hundrede nye vulkaner, der har modtaget navnet Montañas del Fuego (Fire Mountains). I første omgang var det Islanders forbudt under trussel om straf, til at forlade øen, fordi øen ledelse frygtede ikke flere arbejdere at have til rådighed. Maden forværredes hurtigt, men så, at halvdelen af ​​befolkningen fik lov til at emigrere til naboøen. 1768 var der en tørke efter vinternedbør ikke falder i flere år. Tørken forårsaget mange dødsfald, mange beboere migreret til de nærliggende øer eller til Cuba og USA. I 1824 var der en fornyet vulkanudbrud i området Tiagua, men langt den var ikke så slemt som udbruddene i årene 1730 til 1736. 1974 den Timanfaya National Park blev etableret.

Der er interesseret i Fire Mountains kan læse om …..

Klima
Lanzarote ligger i passaten zone, hvilket betyder, at slag på øen året rundt frisk vind fra nord til nordøst. Lanzarote har en året rundt milde og lav nedbør tørre klima, som passatvinde til den relativt flade ø normalt ikke regne ned. Lufttemperaturen i gennemsnit ved 20,5 ° C. Det månedlige gennemsnit i august er 24,7 ° C i januar og 16,9 ° C. Vandtemperaturen af ​​Atlanterhavet varierer med de svulmende kolde dybt vand ud for nordkysten af ​​Vestafrika og De Kanariske Øer Aktuelle mellem 22 ° C om sommeren og 17 ° C om vinteren. Det gør i forbindelse med passatvinde, de til tider høje sommertemperaturer tålelig.

Med kun 112 millimeter regn om året, er Lanzarote den tørreste i De Kanariske Øer, hvoraf dog cirka 85 procent nedgang fra januar til marts. Den relative fugtighed i midten 70 procent.

Landbrug
Til cirka 2.300 hektar dyrkes i Lanzarote vin. De vigtigste sorter er den røde list Negro og Negramoll. Vinmarker i La Geria er et naturreservat, der er kendt for sin traditionelle dyrkningsmetode på lapilli. Den delvise meter tyk mørk Lapillischicht (vulkansk aske, også kaldet Picón) anvendes, da det varmer op i løbet af dagen og natten absorbere fugt fra luften. Fordi det sjældent regner her, bliver vandet gemt. Rødderne af afgrøderne og vinstokke kan således trænge ind i den underliggende jord, som er beskyttet mod erosion at gøre. Her i La Geria der i stedet Masdache den Bodega El Grifo Wine Museum med sin egen.

Famous Person af øen – César Manrique
Kunstneren César Manrique var medvirkende til udformningen af ​​øen. Manrique har endda nået det typisk med undtagelse af et højhus i hovedstaden Arrecife, som allerede var før Cesar med sin skolekammerat fik gennem relevante lovgivning, kunne ingen bygning bygges på øen mere end to etager, og dermed øen er ikke for masseturismen var egnet. Denne tendens har ændret sig, i stigende grad i de senere år, så der vil blive bygget i turistområderne i Costa Teguise, Puerto del Carmen og Playa Blanca i retning af strandene i Papagayo nu også højere. Udformningen af ​​husene også forudså understrege de generelt hvide og blå i fiskeri landsbyer, hvis skodder, døre og hegn, og i landbrugsområder grøn afbrudt. I mellemtiden, grøn og blå, men brun eller naturtræ farve islandwide blandet.

Hvem bekymrer sig om – du kan fortsætte med at læse ………

Seværdigheder:
* El Golfo, halvt sunkne krater med en lagune

* Montañas del Fuego, Volcanoes i Timanfaya National Park

* Papagayo strande

* Salinas del Janubio

* Jameos del Agua, artwork César Manrique i lava huler

* Los Hervideros, “Koch huller” på den sydlige lava kyst

* Mirador del Río, northern synspunkt César Manrique

* Cueva de los Verdes, en af ​​de længste lava røret i verden

* La Geria vin region

* Cactus Garden, Cactus Garden af ​​Cesar Manrique i Guatiza

* Fundación César Manrique Foundation og Museum i Tahiche

* Castle of Santa Barbara i Teguise

* Castillo de San Gabriel og Castillo de San Jose i Arrecife

* Farm Museum Tiagua

* Monumento al Campesino, landmænd marked med monument i San Bartolomé

* Tropical Park, 45000 m big bird park på Guinate

* Valley of a Thousand Palms i Haria

* Quesera de Zonsamas og Quesera de Bravo, artefakter af præ-spansktalende befolkning

Mallorca

Mallorca er den største ø-gruppen. Øen har en maksimal øst-vest afstand af 98 kilometer, og en nord-syd afstand af 78 kilometer. Det er 3620,42 km ⊃ 2; meter og har en kystlinje på over 550 km i længden. Mallorca har et tempereret subtropisk klima med et gennemsnit på 7,9 solskinstimer om dagen og de gennemsnitlige nedbør (1400 mm i nord, 400 mm i syd). To bjergkæder omgiver øen mod øst og nord-vest, Unspectacular Llevant og den berømte, lange strækker ikke befolket Serra de Tramuntana, i de højeste bjerge på øen, herunder ti med over 1000 meter over havets overflade.; I Sierra de Levant er dog kun tre toppe over 500 meter. Dette beløb nået uden for de to bjergkæder i kun Randa med 540 yards i midten af øen Es Pla.

Den korte vinter skyldes oekarakter mild og våd. I sjældne tilfælde kan det imidlertid også snefald, hovedsagelig anvendes i bjergene. I sommermånederne, men det næppe regnskyl. Temperaturerne i backcountry kan derefter stige til over 40 ° C.

Fra slutningen af august korte kraftige regnskyl ledsaget af storm og torden er mulige, hvilket resulterer i oktober er statistisk den vådeste måned i året. Dette kan føre til lokale oversvømmelser, når torrents kan optage mængden af vand i havet og ikke afledt.

Udgangen af december i januar er vindstille, milde vejrforhold, de såkaldte Calmes ofte. Sommeren kan føre til mandel blomstre i januar, som er den ø i modsætning til den udtørrede landskab i sommer et helt andet look.

Tenerife

Tenerife er en vulkanø. Det ligger ud for kysten ved Marokko og Vestsahara og er omkring 1.300 kilometer fra det spanske fastland. Et afbalanceret klima. Vulkan ligger massivet i centrum af øen, som er taget i midten af ​​verdens største caldera. Fra den stiger igen Spaniens højeste bjerg, de 3.718 meter høje Mount Teide. Kendt for sit solrige klima og sine smukke strande. Strandene langs den mere end 350 kilometer kyststrækning er meget forskellig varierende. Fra hvidt sand til vulkan sand.

Tenerife, ligesom alle andre øer i De Kanariske øhav året rundt milde temperaturer på grund syd for hesten breddegrader deraf nordøst passatvinde. Disse tropiske tilfælde vinde er også ansvarlige for de såkaldte Azorerne Høj, som er beliggende i Madeira vinter, men i sommeren yderligere nord migreret til Azorerne. Især i løbet af dagen øger luften mættet med havvand op til Teide bjerget. Det dannes i mellem 1.000 og 1.500 meters højde skyer, der kondenserer ved kontakt med den lokale bugt og fyrreskove til en fin støvregn. Denne omstændighed i de ellers meget tørre sommermåneder af landbruget på den nordlige side af øen vigtigste fordele. Nogle kan også højtemperatur-faser med mere end 35 grader finder sted.

Den sydlige del af Tenerife har mange attraktioner for turister, der har valgt dette område som et turistmål. Talrige timer i solen, smukke strand bugter, vidunderlige hoteller, travle turistcentre, restauranter, shows, vandsport er attraktioner i regionen.

Barcelona – Hotelcenter 4*

Tag på storbyferie med kæresten, veninderne eller vennerne og bo midt i Barcelona, tæt på mange af de spændende og unikke seværdigheder, som Barcelona byder på.

Hotellet er med stil, enkelthed og adgang for alle. Du er her tæt på nogle af de mange historiske bygninger, restauranter og shop...

Se her

Barcelona – Hotelcel’o4*

Bo midt i Barcelonas små gader, tæt på shopping, restauranter og masser af kulturoplevelser. Her finder du et hotel som ligger i et stille boligområde. Hotellet er hyggeligt og i nyt design med både stærke og dæmpede farver.

Fra receptionen finder du restaurant og barområde. En elevator fø...

Se her

Barcelona - Eixample – Hotel 4*

I hjertet af Barcelona kun 10 minutters gang fra centrum i et roligt og hyggeligt område, en bydel, ligger dette 4 stjernet hyggelige hotel. Et område fyldt med forskellige former for arkitektur og oser af historie i de hyggelige gader. På Barcelonas mest glamourøse boulevard, Paseo de Gracia som...

Se her

Barcelona - Sant Marti – Hotel 4*

Kun 10 minutter fra stranden med lang promenade som oser af hyggelig restauranter og faciliteter for alle. Tæt på Puerto Plimpico og Plaza de las Glorias i rolige omgivelser. Her finder du et dejligt hotel som byder på nyt, enkelt og hyggeligt design. Rig mulighed for at nyde det i en af hotellet...

Se her

Barcelona - Ramblas – Hotel 4*

Et lækkert 4 stjernet hotel i centrum af Barcelona, ved Las Ramblas hvor der tilbydes masser af shopping muligheder og historie er perfekt til en ferie eller weekend med familien, venner eller et romantisk ophold med kæresten. Midt i Barcelonas historie finder du et af de smukkeste og hyggeligste...

Se her

Barcelona - Hoteltorre 4*

Ferie på toppen i Barcelona på dette 4 stjernet hotel, for din som ønsker en speciel og en romantisk storbys ferie med en imponerende udsigt over Barcelona, beliggende tæt på Sants banegård.

Start ...

Se her

Fuerteventura- Corralejo- Aparthotel 3*

I den nordlige del af Fuerteventura, kun få kilometer fra Corralejo strand, gå afstand fra Playa Nale, tæt på centrum og Natural Parken Dumes, ligger en hyggelige oase hvor stier forbinder det 4* hotels bygninger med stort poolområde hvor der er plads til alle, samt restaurant, bar og tennisbaner...

Se her

Fuerteventura- Castillo- Aparthotel 3*

Det hyggelige Aparthotel med den smukke udsigt til vandet breder sig over 2 bygninger, som begge har både swimmingpool for voksne samt børnebassin. Der findes desuden adskillige barer og restauranter, som byder på lokale og internationale retter.

Hotellet ligger blot 6 km fra Fuerteven...

Se her

Fuerteventura- Corralejo- Hotel DE 4

Fuerteventura for alle i varmen.. Hold din ferie på Fuerteventura, Corralejo på dette hotel hvor der er afslapning eller ferie til dig som ønsker en ferie med masser af aktiviteter.

Tag ind til cen...

Se her

Fuerteventura- Jandia. Hotel Jandia 4*

Fuerteventura er sand alle vegne. Et lille stykke Sahara i Atlanterhavet. Men her kan man nyde ørken på den fede måde – uden farlige dyr, uden vilde nomader, uden risiko for at fare vild, og man er altid ...

Se her

Fuerteventura- Jandia- Beach Hotel 4*

Hotellet tilbyder mange former for fritids-og sportsfaciliteter i området, samt mulighed at nyde ferien i biografer, restauranter og butikker på øen.

Tag rundt på Fuerteventura i bus eller aktivt  ...

Se her

Gran Canaria – Maspalomas – Sea Front Hotel 4*

Tag til Gran Canaria og bo på det lækre 4* Hotel, direkte ud til strand og vand, tæt på det mest eksklusive shopping-område i den sydlige del af Gran Canaria og Nature Reserve Dunas de Maspalomas. Komplek...

Se her

Gran Canaria – Maspalomas / Meloneras – Resort 5*

Rejs til Gran Canaria ved den sydlige del, Maspalomas – Meloneras og bo i hyggelige omgivelser og en unik og flot arkitektur med sin varme farver, planter og smukke tropiske haver, damme og vandfald i Afr...

Se her

Gran Canaria – Playa del Ingles – Hotel IVA 3*

Bo tæt på centrum af Playa del Ingles, Gran Canaria, beliggende i hyggelige omgivelser, med perfekt beliggenhed i et livligt område. Hotellet ligger kun et par minutter fra stranden og ca. 300 m fra shopp...

Se her

Lanzarote – Puerto del Carmen – Hotelaya 4*

Dette 4 stjernet resort på Lanzarote, i Puerto del Carmen omgivet af palmer, som giver dig oplevelsen og stemningen, som Lanzarote byder på, som det smukke og unikke landskab og artitektur.

Her på ...

Se her

Lanzarote- Matagorda – Bungalows Resort 4*

Bungalowsene er udstyret med en eller to soveværelse, en stue, badeværelser med rool-in shower. Dertil en terrasse med en gårdhave på ca. 16 kvm. og køkken. Yderligere er der satellit-tv, Telefon med svar...

Se her

Lanzarote- Matagorda – Hotel HS 4*

Der tilbydes masser af underholdning og aktiviteter. Tilgængelig Pool, snackbar, liggestole og parasoller tilbydes. Hotellet tilbyder på  dejlig morgenmad og middags buffet. Under frokost og aftensmad er ...

Se her

Mallorca- Calas de Mallorca- Hotel 3*

Kan du se dig selv vågne op hver morgen med havudsigt fra Hotellet, direkte udsigt til Middelhavet i Calas de Mallorca? Så er dette skønne trestjernet hotel beliggende på en klippe lige noget for dig. Udo...

Se her

Mallorca – Sa Coma – HotelM 4*

Tag til Mallorca og nyd ferien i området Sa Coma, på dette dejligt 4 stjernet hotel med en udsigt mod vandet og dejlig strand. En fantastisk udsigt over Sa coma Playa og Punta dÁmmer, en beskyttet nationalpark.

Hotellet tilbyder en dejlig udendørs pool samt indendørs pool, 3 restauranter f...

Se her

Mallorca – Calla Millor – Hotel 4*

I centrum af Cala Millor kun 400 m fra stranden ligger disse lejligheder som bla. er idéelt til en afslappende familie ferie. Slap af ved poolen både indendøre og udendørs. Nyd ferien uden at tænke på ind...

Se her

Mallorca – Colonia San Jordi – Hotel 4*

Ved en af de smukkeste strande på Mallorca ligger en dejlig oase fyldt med terrasser, springvand, hyggelige haver og søer som ligger mellem bygninger med balkoner. Her er plads til alle i alle aldre. Et s...

Se her

Mallorca- Sa Coma- AparthotelV 4*

Tag på ferie på Mallorca og bo på et dejligt hotel midt i Sa Coma, kun 350 meter fra stranden og tæt på Punta de n´Amer Naturpark.

Her finder du et dejligt og hyggeligt Hotel som tilbyder små apart...

Se her

Mallorca - Palma Nova – Hotel Solia 4*

Et rigtig lækkert hotel som bla. tilbyder en behagelig atmosfære, høj standart og ligger i området,  Palma Nova, Mallorca, 12 km fra hovedstaden Palma, kun 22 km fra lufthavnen.

Hotellet ligger kun...

Se her

Mallorca- Sa Coma – Hotel Lasa 3*

Bo i Sa Coma som er en hyggelig kystby beliggende på den østlige del af øen, 70 km fra Palma, også kendt for sine store strande, nogle af de bedste i Mallorca.

Det hyggelige Aparthotel ligger ved s...

Se her

Mallorca- Cala Bona – Hotel CAM 4*

Hotellet består af fire bygninger med 71 Suites. Suiterne består af et soveværelse, en stue med sovesofa, et køleskab, badeværelse, balkon, tv, telefon, pengeskab, centralvarme og klimaanlæg, badeværelse ...

Se her

Mallorca- Sa Coma- Park Hotel 4*

Rejs med familien til Mallorca, Sa Coma og nyd ferien med familien og venner i hyggelige omgivelser og små oaser kombineret af haver, dejlig pool områder for alle uanset behov.

Forkæl dig selv i ho...

Se her

Tenerife – Playa de las Americas – Hoteltan 4*

Ferie på Tenerife, midt i Playa de las Americas. Her bor I lige i centrum, tæt på shopping, restauranter og masser af oplevelser.

Hotellet byder dig velkommen til en ferie med masser af forkælelse. For dig som ønsker ferie i rolige omgivelser og en dejlig udsigt ud til vandet fra den hygge...

Se her

Tenerife – Los Cristianos – Kurhotel*

Ferie på Tenerife og bo midt i Playa de las America’s. Bo på toppen med kun 5-7 minutters gang til strandpromenaden der er fyldt med caféer, restauranter. Herfra er der direkte udsigt til vand, strand og ...

Se her

Tenerife – Playa De Las Americas – Bungalow 4*

Familieferie for alle på Tenerife. Bo lige i hjertet af Playa De las Americas på Tenerife, ca 650 mtr. fra stranden. Tæt på restauranter, shopping muligheder og udsigt til bjergene kan du nyde din ferie p...

Se her

Tenerife- Playa de las Americas – Hotel CL 4*

Sus Travel tilbyder dig at rejse til Tenerife og bo i hjertet af Playa de las Americas, på et dejligt og hyggeligt hotel med en rolig atmosfære og masser af plads. Tæt på restuaranter, caféer, shopping og en dejlig tilgængelig strand, Las Vistas ca 750 mtr fra hotellet – en lille gå tur fra hotel...

Se her

Tenerife- Costa Adeje – Aparthotel 4*

Nyd sydens varme på Tenerife og den smukke strand Playa Fañabé sammen med din kæreste, familie eller venner. Stranden ligger på Tenerifes sydkyst, i den eksklusive region Costa Adeje. Dette fantastiske 4 ...

Se her

Tenerife- Playa de Las Américas – Aparthotel Laz 3*

Tag til Tenerife, nyd den dejlige varme sommer som vinter. Bo på dette dejlige Aparthotel i et område tæt på  bla. butikker og restauranter og meget tæt og store indkøbscentre. Tag lange ture langs kysten...

Se her

Tenerife- Playa de las Americas – Hotel NIA 4*

Hotellet kan tilbyde ét børnebasin, 4 pools, Én udstyret med en rampe, omgivet af en rummelig terrasse til solbadning, godt område med tilgængelighed.

Hotellet er perfekt for dem, der ønsker at udf...

Se her
Få et tilbud - klik her
Leveret af
Du bestemmer over dine data

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder:

  1. Funktionalitet
  2. Statistik
  3. Marketing

Ved at trykke på 'OK' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage på vores datapolitik side.

Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at trykke på linket herunder.

Om cookies

Nødvendige
Statistiske
Afvis alle
Opdater samtykke