Der opdateringer til din rejseaktivitet vedr. Covid-19 - Læs mere her

Hamborg - Hamborg -Cityhotel 4*

Faciliteter for særlige behov - klik her
Få et tilbud - klik her

Hotellet byder på en over 100-årig historie. Udsmykningen er kombineret med nyt og gammelt design og sammensat på en helt fantastisk måde. Det skal opleves. Restauranten er oplevelse i særklasse. Du føler, at du træder direkte ind i restauranten fra filmen Titanic. Maden er fantastisk og kan nærmest slå benene væk under enhver. Wauw!

Hotellet ligger lige ud til gaden og tæt på alt. I området er der restauranter for enhver smag, shopping muligheder og masser af museer for voksne som børn. Du skal unde dig selv en tur på Chokolade museet eller Miniaturelandet. Efter en dag med shopping, kan du nyde en kold drink eller øl i hotellets bar, som minder om en London pub, eller du kan slappe af i hotellets lounge med sofaer og hyggelige indretning.

Tager du elevatorerne op, finder du hyggelige og rummelige værelser, hvor det er plads til alle efter særlige behov.

Tager du elevatorerne ned, finder du lækkert wellness- og spaområde. Lige til forkælelse med venner eller kæresten.

Et hotel du skal opleve. Det er perfekt til storbyferie om sommeren, hvor du også kan nyde det spændende havneområde. Du kan også tage i operahuset, som virkelig er en oplevelse værd. Eller hvad med en shopping tur og et besøg på et af de hyggeligste julemarkeder du finder i Tyskland? Mulighederne er mange.

Find rejseinspiration her - Skræddersyet for alle