Der opdateringer til din rejseaktivitet vedr. Covid-19 - Læs mere her

Sikkerhed på din rejse

INDREJSEKRAV

Grundet COVID-19 kræver alle lande i EU et coronapas, ligesom langt størstedelen af vores rejsemål også kræver, at man har udfyldt en indrejseformular inden afrejse. Du finder mere information på vores eller Udenrigsministeriets hjemmeside www.um.dk. Det er dit ansvar som rejsende at leve op til de krav, som dit rejsemål kræver, og SusTravel kan som rejsebureau ikke stilles til ansvar for manglende dokumenter, test mv.

Vi sender information om indrejsekrav til alle vores gæster ca. 12 dage før afrejse. Bestiller du en rejse med mindre end 12 dage til afrejse, skal du selv holde dig opdateret på https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/coronavirus/

PÅ REJSEMÅLET

Din rejse er omfattet af lov om pakkerejser. På vores hjemmeside finder du vores rejsebetingelser samt hver at vide, som er vores aftalegrundlaget.

Opstår der, mod forventning, fejl eller mangler på rejsen, skal du hurtigst muligt kontakte SusTravel eller lokal repræsentant på rejsemålet, så de har mulighed for at afhjælpe problemet. Gør du ikke det, kan det få indflydelse på den efterfølgende behandling af din sag. Du kan altid kontakte os på 70202029 eller info@sustravel.dk

 

PAS, VISUM OG INDREJSEANSØGNINGER

Det er dit eget ansvar, at du har et gyldigt pas og evt. visum/indrejsetilladelser. Du finder flere informationer på vores hjemmeside. Har du ikke et dansk pas, anbefaler vi, at du kontakter ambassaden for yderligere information.

 

COVID-19 INFORMATION

Corona har sat sit enorme præg på verden.
Heldigvis går det i den rigtige retning igen. På dit rejsemål, må du forvente, at ikke alting er som det plejer.
Der er restriktioner som i Danmark med at holde afstand, afspritning og hygiejne i al almindelighed. Der er også nye regler omkring, hvor tæt man må være i og omkring swimmingpools. Der er forskelligt fra hotel til hotel, hvordan man får serveret sin mad, og hvordan man i øvrigt gebærder sig. Selvom det måske er fra buffet, kan der være tjenere, der serverer på tallerkenen. All inclusive kan også have sine begrænsninger, ligesom fitness kan være lukket, og børneklubber/aktiviteter kan være aflyste.
Bybilledet kan også være lidt anderledes. Nogle steder skal man måske bruge ansigtsmaske. Det kan fx være i offentlige transportmidler. Man skal forvente, at det er obligatorisk at bruge ansigtsmaske i flyet, undtaget når man spiser. Vi opfordrer til, at man tager flere ansigtsmasker med hjemmefra, så man er fri for at skulle købe disse i lufthavne eller på feriestedet. Forandringer af rejsen i forhold til det normale skal derfor forventes, og dette er udover SusTravels ansvar.

Vi er medlem af Rejsegarantifonden
Rejsegarantifonden reg. nr.: 2702