Her findes opdateringer til din rejseaktivitet vedr. Covid-19 - Læs mere her

Handicaprejser med særlige behov og kørestol

Eventyrlige rejseoplevelser skræddersyet efter særlige behov og handicap.

Få dejlige rejseoplevelse til dig, din familie og vennerne uanset behov og handicap. Sol og sommerferie, sejle på vandet og dykkerferie.

Stå på ski med venner med familien og vennerne, skræddersyer vi ski rejser for alle tilpassede individuelle særlige behov og handicap. 

Vi hjælper dig med at skræddersy din rejse, så du, din familie og venner trygge hænder, skræddersyet efter behov og ønsker.  Vores viden er baseret på personlige erfaringer i samarbejde med specialiseret fagfolk inden for handicaprejser. 

 

Grupperejser skræddersyet efter særlig behov og handicap.

Grupperejser med venner og familien skræddersyer vi, så alle kan få den samme fantastiske rejseoplevelse uanset særlig behov, som  flyrejse og busferie.

 

Busrejser for alle med særlige behov og kørestol

Ønsker du og familien og vennerne en prøve rejse, hvor jeg alle kan rejse sammen og slappe af, så skræddersyer vi sammen med jer busrejsen, så har vi mange dejlige oplevelser for enhver smag.

Kør i bus gennem Europa, som roadtrip. Få nogen af ​​de mange fantastiske rejseoplevelser, der ligger lige om hjørnet. Busrejser med lift, så alle kan rejse trygt.

 

Kør – Selv – Ferie for alle med særlige behov.

Ta´ på Kør – selv – ferie og få nogen af ​​de mest fantastiske ferieoplevelser der ligger lige om hjørnet.

 

Flyrejser til alle med handicap og særlige behov.

Tag på Flyrejser fyldt med fantastiske rejseoplevelser.  Vi hjælper med flyrejsen fra A – Z og sørger for hjælpemidler på rejsen og den rigtige assistance efter særlig behov.

 

Vi skræddersyer alle rejserformer efter særlige behov

Få skræddersyer din rejse fra A – Z og få nogen af ​​de mest fantastiske rejseoplevelser.

Vi står klar til at hjælpe jer med ønsker for en dejlig ferie. For information og tilbud, så er jeg velkommen til at skrive til os.

Få et tilbud - klik her

Find rejseinspiration her - Skræddersyet rejser for alle