Her findes opdateringer til din rejseaktivitet vedr. Covid-19 - Læs mere her

Grupperejser for alle uanset særlige behov

Grupperejser med Sus Travel skræddersyet efter behov øg ønsker

 

Rejs uanset særlige behov, som en forening, et bosted, en institution, en gruppe venner eller sammen med kollegaerne.

En grupperejse er evt. også familie rejsen, hvor en eller flere personer med særlige behov, og I vil gerne ud at rejse og få de samme fantastiske rejseoplevelser, sammen.

 

Vi skræddersyer jeres rejser fra A til Z og med vores personlige erfaringer og viden, tager højde for individuelle behov og ønsker, som vi får oplyst at dig som rejseleder eller organisator af gruppen.

Vi skal blot oplyses om alle nødvendige informationer, for at vi kan udarbejde et tilbud til ønsket grupperejse, og vi planlægger en tryg rejse sammen med jer.

Vi arrangerer alt fra aktiv ferie, storbysrejse, sol ferie, Wellness og forkælelse, kulturelle rejser, som kunst, vin rejser og meget mere, skræddersyet efter behov og ønsker. - I vælger selv.

 

Alle vores destinationer er testet af os og vores kollegaer som er alle er specialister indenfor det enkelte område, da vi ved, hvor vigtigt tilgængelighed og at rejse i trykke rammer er.

Vi tilbyder leje af hjælpemidler, transport til og fra lufthavnen, bookning af særlig pleje, instruktøre, samt vi en ekstra hånd for at sikre jer den optimale ferieoplevelse, både med indberetning til flyselskaber og indretning af f.eks. en bus, værelser, udstyr, med mere.

 

Slip bekymringer og overlad praktikken til os, og vi hjælper jer med at få spændende og dejlige rejseoplevelse fra start til slut.Vi skræddersyer allerede grupperejser til rejseforeninger, scleroseforeninger og bo-steder, samt handicapforeninger og rejseforeninger, både med Bus, fly og tog.

 

Det er et stort ansvar at organisere en grupperejse, så skriv eller ring til os, så vil vi gøre vores bedste til at hjælpe med, at I får en dejlig og behagelig rejse, efter ønsker og særlige behov.

 

Husk at det altid er godt at være i god tid.

 

 

Vi glæder os til at høre fra jer

 

De bedste rejse hilsner
Sus Travel

Få et tilbud - klik her

Find rejseinspiration her - Skræddersyet rejser for alle