Der opdateringer til din rejseaktivitet vedr. Covid-19 - Læs mere her

Thailand - Hua Hin – Hotel 4*

Kontakt os for mere om faciliteter mv.
Få et tilbud - klik her

Thailand for alle tæt på Hua Hin centrum. Sus Travel har med egen kørestole tjekket og testet Hotellet og kan derfor tilbyde dette 4 stjernet hyggelige hotel, i  hyggelig omgivelser, beliggende med en skøn udsigt til en dejlig sandstrand fra hotellets hyggelige Lounge som ligge i hotellets smukke “baghave”.

Hotellet ligger direkte ud til hovedgaden, med masser af liv, restauranter som tilbyder lækre Thailandske specialiteter, bare med tv og musik og masser af små butikker som byder på håndlavede ting, billigt tøj, Thailandske specialiteter og masser af massage.

Kun 5-10 minutters kørsel på scooter fra Hua Hin centrum og større night markeder som bugner af søde og glade Thai-damer som altid er klar på en handel og lækre specialiteter.

Hotellet er tilgængeligt for alle. Her får du et lækkert hotel i enkelt, moderne og smukt design, med lyse og varme farver som giver en hyggelig stemning på hotellet. Alle hotellets faciliteter, restaurant, poolbar og dejlige poolområde byder dig velkommen til en ferie, hvor du blot skal lade dig forkæle. Det smilende og venlige personale, står altid klat til at forkæle dig med lækre drinks og specialiteter.

Ramper og trapper gør det muligt for alle at nyde ferien uden problemer i og omkring hotellet samt ned i den skønne pool, hvor du kan køle kroppen ned inden du  får en af poolbarens kølende drink under parasollen og palmerne på solsengen.

Bag hotellet hen af sti finder du en dejlig Lounge med bar og liggesofaer, hvor du kan nyde solen varme og havets brise mens du nyder udsigten udover det tyrkise vand, som thailand byder på.

Find rejseinspiration her - Skræddersyet for alle