Der opdateringer til din rejseaktivitet vedr. Covid-19 - Læs mere her

Tenerife - Tenerife – Los Cristianos – Kurhotel*

Kontakt os for mere om faciliteter mv.
Få et tilbud - klik her

Ferie på Tenerife og bo midt i Playa de las America’s. Bo på toppen med kun 5-7 minutters gang til strandpromenaden der er fyldt med caféer, restauranter. Herfra er der direkte udsigt til vand, strand og en smuk solnedgang mens du nyder din mad og en drink. En hyggelig stemning fyldt med aktiviteter for alle med adgang for alle. Der er mange aktiviteter langs stranden for både voksne og børn.

Hotellet er familieejet gennem flere år, og her er adgang for alle. Hyggelige terrasser, med gule parasoller, hvor du kan slappe af med kæresten eller vennerne. Flere pools indbyder til en dejlig dag med aktiviteter og adgang for alle. Her kan du bruge en hel dag i solen eller på solsengen under parasollen, med kolde drikke og afslapning.

En opvarmet pool, og mulighed for massage og behandlinger kan give dig en ekstra selvforkælelse.

Til de aktive er der sportshal med aktiviteter, som bl.a. basketball, badminton, yoga og andre former for holdtræning og mulighed for at spille golf.

Værelserne er lyse, og alle er med en terrasse i forskellige størrelser. På kurhotellet kan du vælge mellem alm. dobbeltværelser og op til større lejligheder. De fleste udstyret med et lille te-køkken, køleskab og spisebord.

Find rejseinspiration her - Skræddersyet for alle