Her findes opdateringer til din rejseaktivitet vedr. Covid-19 - Læs mere her

Lanzarote - Lanzarote – Puerto del Carmen – Hotelaya 4*

Faciliteter for særlige behov - klik her

KONTAKT OS FOR PRISER

Kørestol,El Kørestol,Scooter (letvægts),
Scooter, Badestol (statisk/på hjul),Toilet/badestol,
Toiletforhøjer,Gangstativ,El kran,
Sengestøttegreb,Sengesider,El seng (inkl. støttegreb og sengesider),
Trykaflastende Luftmadras,

Ved pool tilbyder der badestol og hotellets lifecard stå klar til evt. hjælp i poolen. De handicap tilgængelige værelser, ligger typisk i pool niveau. Rummelige værelser og tilgængelig badeværelser, idéelt for folk med handicap.

Få et tilbud - klik her

Dette 4 stjernet resort på Lanzarote, i Puerto del Carmen omgivet af palmer, som giver dig oplevelsen og stemningen, som Lanzarote byder på, som det smukke og unikke landskab og artitektur.

Her på resortet finder du et dejligt poolområde, hyggelige haver og restauranter i kanarisk stil og en meget hyggelig stemning, midt i Puerto del Carmen kun 10 minutters gang fra Matagorda og ca 10 minutter fra barer, restauranter og shopping.

Resortet ligger på den dejlige sandstrand, Los Pocillos og her tilbydes bla. musik og dans, grill aftner, tyrkisk bad, motions rum og tennis baner og Restauranter som bla. byder på lækkert mad med bla. buffet. For børn, er der forskellige aktiviteter og beach volly og mini golf for alle.

Værelserne er rummelige og i dejlige lyse farver og har balkon eller terresse samt air condition, tv, telefon, føntørre og Wifi.  Penge box kan benyttes mod gebyr.

Elevator Elevator
Handicap wc med håndgreb Handicap wc med håndgreb
Roll-in shower Roll-in shower

Find rejseinspiration her - Skræddersyet rejser for alle