Der opdateringer til din rejseaktivitet vedr. Covid-19 - Læs mere her

Gran Canaria - Gran Canaria – Maspalomas – Sea Front Hotel 4*

Faciliteter for særlige behov - klik her

Tilgængelige værelser er i niveau med pool

De tilgængelige badeværelser har roll-in shower og hævet toilet med håndlister

Her finder du god adgang til mange faciliteter i området og tæt på mange faciliteter

2 af de opvarmet pools er udstyret med lift


Få et tilbud - klik her

Tag til Gran Canaria og bo på det lækre 4* Hotel, direkte ud til strand og vand, tæt på det mest eksklusive shopping-område i den sydlige del af Gran Canaria og Nature Reserve Dunas de Maspalomas. Kompleksets 76.000 m2 have indbyder de besøgende til at nyde det i et fredelige omgivelser, hvor der er rig mulighed for at bla. nyde det aktivt , hvor du kan dyrke alle former for sport og passe krop og sind i et fantastisk Spa område, som inspireres af den vulkanske natur på øen .

Forkæl dig selv på én af de seks restauranter, hvor der bla. tilbydes buffet til morgenmad og middag, eller et stort udvalg af a la carte.

Udendørs tilbydes 4 pools, her af 3 er opvarmet, separate børnebassiner , vandfald og jacuzzi , I pool området er der rig mulighed for at nyde det på en solterrasse med liggestole og parasoller, samt snack bar. Her er det muligt mod betaling at bruge hotellets fitnesscenter samt 3.000 m2 spa og skønhed område, der her giver adgang til en jacuzzi, sauna, solarium og massage.

Der tilbydes adskillige fritidsaktiviteter som bla. bordtennis , aerobic, boccia og minigolf . Mod betaling af et ekstra gebyr kan gæsterne spille tennis , billard, bowling og golf, samt en kiosk, en butiksarkade og en Frisør. Slap af på bistro caféen i biografen, én af de mange barer og eller på diskoteket.

Elegante og moderne værelser, flisebelagt marmor badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit / kabel TV, radio og internetadgang. En minibar, altan eller terrasse.

Find rejseinspiration her - Skræddersyet for alle