Der opdateringer til din rejseaktivitet vedr. Covid-19 - Læs mere her

Skagen - Skagen – Camping

Kontakt os for mere om faciliteter mv.
Få et tilbud - klik her

Tag på camping i Skagen og bo på én af de hyggeligste campingpladser, tæt på Grenen, hvor de to have mødes. Campingpladsen ligger tæt på Skagen havn, som oser af god stemning. Mellem de små boder finder du spændende restauranter som byder på alt godt fra havet. Nyd aftenstemningen, kig på folk, se de mange lystsejlere som har lagt til i havnen efter en dag på vandet. Eller tag en tur til Gl. Skagen og oplev den helt specielle stemning ved solnedgangen. Eller på stranden kun få minutter fra campingpladsen. Skagen er også kendt som stedet, hvor Skagensmalerne holdt til. Oplev de mange smukke kunstværker på Skagensmuseum, Michael Anchers hus, Drachmanns hjem m.fl. Der er masser af muligheder for kulturelle oplevelser, shopping, restaurantbesøg og ture på stranden.

Her er mulighed for at få en afslappet ferie med familie og venner, i enten telt, autocamper eller campingvogn. Området har bad og toilet, køkken og grillpladser tilgængelig for alle.

Her er aktiviteter og rig mulighed for at børnene kan lege og gå frit omkring. Tag cyklen og håndcyklen med på ferien og kom rundt i den smukke og rå natur Skagen byder på. En oplevelse du ikke må gå glip af.

Rejseinspiration for alle