Der opdateringer til din rejseaktivitet vedr. Covid-19 - Læs mere her

Thailand - Bangkok Riverside – HotelR 4*

Faciliteter for særlige behov - klik her

Dette er et dejligt og meget rummeligt hotel hvor det er nemt at komme rundt på alle offentlige områder og værelserne er rummelige. Bad og toilet er delt op i 2, så der er mere plads at komme rundt på.


Få et tilbud - klik her

Rejs til det skønne Thailand, også kaldt Smilets land.. Rejs til det faktastiske Bangkok, som byder på et kæmpe udbud af shopping, markeder, Thai-massage og restauranter som disker op med Thailandske kolonariske specialitater..

Bo i centrum på et lækkert og dejligt hotel, hvor der er adgang for alle. Hotellet ligger ved Riverside, på den østlige bred af den legendariske Chao Phraya-floden, og med en imponerende facade på 220-meter, direkte ud til floden. Her får du et dejligt luksus hotel som byder på en fantastisk og imponerende panorama udsigt over floden og over Bangkok´s skyline, som bla. kan nydes fra hotellets store træ terresse.

Hotellet er kort afstend fra underholdning og shopping fra BTS Sky tog, Chao Phraya Express Boat og Bangkok Expressway.  Kun ca 5 minutters gang fra Asiens største nat basar – Asiatique. Hotellets shuttel -Tuk Tuk kan benyttes.  Båd ture kan nydes fra hotellets terresse til evt. Saphan Taksin Skytrain station.

Ønsker du at nyde det og forkæle dig selv på  hotellet, tilbydes en stort udvalg af lækre specialiteter på de 8 restauranter og nyd en læskedrik eller drink fra en af barene, heraf 5 internationale restauranter.  Yderligere tilbydes du andre spændende faciliteter, som udendørs pool, solterrasse, luksuriøse wellness & spa-center på over 1000 m2.

Værelserne er store og rummelige med twin-beeds og direkte udsigt til floden og over byen.  Dette er et dejligt og meget rummeligt hotel hvor det er nemt at komme rundt på alle offentlige områder.

Her får du en oplevelse af velvære i trygge rammer, hvor det søde personale står klar til at forkæle dig.

Find rejseinspiration her - Skræddersyet for alle