Der opdateringer til din rejseaktivitet vedr. Covid-19 - Læs mere her

Sverige - Dala-Järna - Resort

Faciliteter for særlige behov - klik her

Dette resort byder på tilgængelige faciliteter for alle. Der er handicaptoiletter med god plads og ramper til bygningerne, som gør det nemt at komme rundt.

 


Få et tilbud - klik her

Her i Dalarna på dette hyggelige resort, er der masser af muligheder, for en ferie med vennerne og familien med masser af oplevelser i det fri og bo i trygge og hyggelige omgivelser.  Resortet er belligende i Dala-Järna og byder på omgivelser midt i naturen og tæt ved vandet og kort køretur til Dala-Järna by. Dala-Järna by er en lille hyggelig by, med nem adgang for alle. Byen byder på hyggelige caféer og handlemuligheder. 

Resortet er en gammel kostskole for kvinder, som i tidernes morgen uddannede unge kvinder til at blive husmødre. Så resortet er indrettet med seperate værelser, med badeværelser, som er tilgængelige for alle. Hertil tilbydes køkken og stue i bygningen, til at lave mad og hygge.

I seperat bygning finder du receptionen, sammen med hyggelige stuer, som er vedligeholdt i det hyggelige design og stribede tapet fra gamle dage. Lidt modernisering med det hyggelige tvist for at bevare den gamle stil og hyggen.

Omgivelserne byder på golfbaner, minigolfbaner, fiskemuligheder og rig mulighed for gåture og cykelture i det smukke område. Ikke langt fra finder du også et smukt område til cykel interesserede, dig som elsker gåture og skaterbaner, mountainbike baner mellen træerne og på asfalterede stier.

Dette sted er en oplevelse værd, for ferie og oplevelser i stille og smukke områder for alle uanset begrænsninger.

 

 

 

 

 

Find rejseinspiration her - Skræddersyet for alle