Her findes opdateringer til din rejseaktivitet vedr. Covid-19 - Læs mere her

Gran Canaria - Seafront hotel 4*

Faciliteter for særlige behov - klik her
Få et tilbud - klik her

Rejs til skønne Gran Canaria og bo på det lækre 4* Hotel, beliggende i Maspaomas, direkte ud til strand og vand, tæt på eksklusivt indkøbsområde i den sydlige del af Gran Canaria og tæt på Nature Reserve Dunas de Maspalomas.

Hotellet her, byder på 76.000 m2 smukt område tæt ved klipper og med haver, som indbyder til en ferie, hvor du kan nyde det, i et fredelige og smukke omgivelser. hvor der er rig mulighed for at bla. nyde det aktivt , hvor du kan dyrke alle former for sport og passe krop og synde i et fantastisk Spa-område, som inspireres af den vulkanske natur på øen .

Slap af og nyd det ved deres 4 Udendørs pools, her af 3 er opvarmet, separate børnebassiner, vandfald og jacuzzi. I poolområdet er der rig mulighed for at nyde det på en solterrasse med liggestole og parasoller, samt snackbar, hvor du kan forkæle dig selv.

Mod gebyr, kan du bruge i fitnesscenter og det store spa og wellness område, der også giver adgang til en jacuzzi, sauna, solarium og massage. - Så her er rig mulighed for selvforkælelse på din ferie.

Der tilbydes adskillige fritidsaktiviteter som bla. bordtennis, aerobic, boccia og minigolf. Mod betaling af et ekstra gebyr kan gæsterne spille tennis , billard, bowling og golf, samt en kiosk, en butiksarkade og en Frisør. Slap af på bistro caféen i biografen, én af de mange bare og eller på diskoteket.

Forkæl dig selv på én af de seks restauranter, hvor der bla. tilbydes buffet til morgenmad og middag, eller et stort udvalg af a la carte.

Her får du værelser som både er med elegant og moderne tvist med marmor badeværelse og disponibel hårtørrer, telefon, satellit/kabel TV, radio og internetadgang på værelserne, for ikke at glemme minibar og altan eller terrasse, hvor du kan nyde en drink.

Handicap wc Handicap wc
Roll-in shower Roll-in shower
Lift ved pool Lift ved pool
Elevator Elevator
Handicap wc med håndgreb Handicap wc med håndgreb
Handicap tilgængelig Handicap tilgængelig
Handicap venlig Handicap venlig

Find rejseinspiration her - Skræddersyet rejser for alle