Her findes opdateringer til din rejseaktivitet vedr. Covid-19 - Læs mere her

Østrig - Tyrol Kaunertal – Hotel 4*

Faciliteter for særlige behov - klik her

Her tilbydes der store rummelige værelser i plan, store rummelige senge. Badeværelser med roll-in shower men også badekar hvis ønsket. Plads under håndvaskene og stor dreje radius.


Få et tilbud - klik her

Rejs med et af de mest af Østrig mest smukkeste områder i Tyrol og bo på dette 4 stjernet Hotel, hvor der er adgang for alle, ligger i en af de smukkeste stille dale i den unikke natur med floden, stier og skovene omkring. Du får en dejlig følelse i kroppen af ro og kan kun blive helt afslappet i omgivelserne.

Et hyggeligt Hotel som byder på en ferie i rigtig Tyroler stil med adgang for alle, i smukke omgivelser. Perfekt til hygge og afslapning med venner, familie, samt optimalt for de aktive på bla. skiferie eller cykelferie. Vandreture i skovene og bjergene. Stierne omkring hotellet og vejene op til gletcheren er optimalt til Cykelferie. Har du gangbesvær er dette ikke en hindring, da her er taget hensyn til en ferie med adgang for alle.

Hotellet tilbyder lækkert og hyggeligt Wellness, spa, sauna og fitnessrum, infrarød og600 m2 spa område med indendørs swimmingpool, 2 saunaer, dampbad, inferrød og afslapningsrum med adgang for alle, med udsigt over dalen.

Elevator Elevator
Handicap wc Handicap wc
Roll-in shower Roll-in shower
Handicap venlig Handicap venlig
Handicap wc med håndgreb Handicap wc med håndgreb
Lift ved pool Lift ved pool
Rampe op Rampe op

Find rejseinspiration her - Skræddersyet rejser for alle