Der opdateringer til din rejseaktivitet vedr. Covid-19 - Læs mere her

Silkeborg - Silkeborg – Hotel4*

Faciliteter for særlige behov - klik her

Badeværelserne er store og rummelige med stor dreje radius. Store spejle og plads under vasken.

Roll-in shower med sæde og håndtag, samt højt toilet med rusterbar håndtag efter behov.


Få et tilbud - klik her

Hotellet ligger i smukke naturomgivelser lige ned til Gudenåen og byder på en førsteklasses udsigt til blandt andet Hjejlen og forbipasserende kanoer og kajakker, samt et meget hyggeligt caféliv, en by fuldt med muséer, kunst og masser af shopping.

Nyd et ophold med forkælelse for både sjæl og smagsløg. På det stilfulde og hyggelige Hotel I centrum af Silkeborg. Her kan du godt se frem til en fantastisk oplevelse.

Du vil få mulighed for at slappe af i vores lettilgængelige værelser, nyde de smukke omgivelser og blive kræset for med gastronomi i højeste klasse fra hotellets berømte Restaurant, der repræsenterer ét af Midtjyllands bedste køkkener.

Hotellet rummer det nænsomt restaurerede industrikompleks 100 værelser og er let tilgængeligt.

Det flotte og meget hyggelige Hotel R i er meget tilgængeligt. Det er rummeligt , i plan og der er masser af plads at komme rundt på på alle offentlige områder. Der er elevator som kører direkte op til de tilgængelige værelser.
Værelserne er meget store og rummelige, og i plan. Der tilbydes store og behagelige senge og stole til at slappe af i.

Silkeborg er en af Danmarks smukkeste byer, beliggende i Midtjylland. Her finder du smuk og unik natur inde midt I centrum. Silkeborg er i sommeren 2013 blevet kåret til Danmarks mest populære rejsemål – udenfor København. Det er kunderne selv som har stemt Silkeborg ind på en 2. plads. Dette er bl.a. grundet de storartede naturoplevelser, enestående museer og et levende shopping- og kulturliv.

Danmarks Ferie Paradis. Området tilbyder et stort udvalg af ferieaktiviteter som f.eks. kano og fisketur på de smukke Silkeborgsøer, en sejltur på Danmarks ældste hjuldamper “Hjejlen” eller et besøg på Silkeborg Museum, der opbevarer den 2400 år gamle Tollundmand. Hvis du er til kunst, så huser Silkeborg Kunstmuseum den berømte kunstner Asger Jorns samling, og Galerie Moderne er et af de største kunstgallerier i Norden. Alt dette og meget mere kan du opleve, når du besøger Silkeborg.

Elevator Elevator
Handicap tilgængelig Handicap tilgængelig
Handicap wc Handicap wc
Roll-in shower Roll-in shower
Handicap wc med håndgreb Handicap wc med håndgreb

Find rejseinspiration her - Skræddersyet for alle