Der opdateringer til din rejseaktivitet vedr. Covid-19 - Læs mere her

København - København – KbHotel 4*

Kontakt os for mere om faciliteter mv.
Få et tilbud - klik her

Bo på et af Københavns mest eksklusive hoteller. Nyd den unikke og fantastiske udsigt udover København og søerne fra dit hotelværelse.

Et dejligt hotel med fokus på luksus, kun få minutter fra strøget, lige ved søerne. Restaurant med en hyggelig stemning og et godt køkken som byder på lækkert mad og fantastiske vine dertil.

Kun få minutters gang fra togstation og du er i centrum af masser af stemning fra Københavns gader. Cafélivet som oser af hygge og stemning. Musik og latter fra Tivoli, som bugner af små butikker, slik og souvenirs, mellem de mange sjove aktiviteter og forlystelser for alle aldre. Restauranter byder noget til en hver smag og pengepung.  Ta’ som familie på Eksperimentariet, nationalmusseet med egen børneafdeling  eller i Københavns ZOO på Frederiksberg.

Et hotel med adgang for alle og nemt at komme rundt. Nyt, enkelt og spændende design, og hyggelig restaurant i varme farver. En lounge med en kombination af nyt og anderledes design og store lænemøbler, hvor du kan nyde en kaffe efter en spændende dag i Københavns gader.

Elevatoren som tager dig op i de rummelige værelser med et spændende og smukt design i stilen som resten af hotellet. Bestemt et besøg værd.

Find rejseinspiration her - Skræddersyet for alle