Der opdateringer til din rejseaktivitet vedr. Covid-19 - Læs mere her

Boniare - Boniare – Hotel 4*

Kontakt os for mere om faciliteter mv.
Få et tilbud - klik her

Rejs til paradis i Caribien og bo på paradis øen, Boniare. Boniare er en del af ABC øerne, og er en klippeø, som betyder masser af liv at gå på opdagelse efter under vand.
Bo med direkte udgang til det lækreste turkisblå vand, som minimum ligger på 27 grader. Sid på terrassen ved dit værelse og nyd solopgangen, som solnedgangen. En helt unik oplevelse i de smukkeste omgivelser.
Her på hotellet, er nem adgang for alle. Hotellet byder på hyggelige omgivelser, dejlig strand, bar og lounge område lige ned til vandet. Fra restauranten som byder på lækker buffet fra morgenmad til All Inclusive, kan du nyde den smukke udsigt direkte til vandet og endda se dem som
natdykker.
Værelser for enhver smag og behov. Terrasser med udsigt til lagune eller havudsigt. Rummelige værelser og størrelse efter behov. Nemt at komme rundt og udstyret med håndklæder, føntørrer, elkedel og køleskab.
Her er muligheder for en dejlig ferie for dig som bare ønsker at dase og slappe af og for dig som elsker vand, snorkle, dykke, paddelboard, kitesurfe og andet vandsport.
Lige om hjørnet kan du leje alt lige fra sejlbåde til mindre speedbåde og nyde dagen på vandet.
Kun 5 minutter fra lufthavnen og 20-30 gang fra centrum, som byder på hyggelige barer, restauranter og shopping ud til vandet.

Drømmer du om en ferie i paradis med kæresten, vennerne og familien, så er dette en oplevelse du ikke må gå glip af.

Find rejseinspiration her - Skræddersyet for alle